maanantai 21. marraskuuta 2011

Tokoa ja karvanlähtöä

Olimme Allin kanssa ilmoittautuneet Jyväskylän näyttelyyn lauantaiksi, mutta päätimme lopulta jäädä kotiin... Perjantai-iltana pesin Allin ja kun rupesin turkkia föönaamaan, niin voi sitä karvan pölähdystä! Heti lähti pari karstallista karvaa, parilla vetäisyllä ja pyllypuoli näyttikin sen jälkeen ihan karvattomalta... Teimme sitten sen ratkaisun, että turha viedä lähes karvatonta koiraa kehään. Täten keskitymme nyt treenailemaan tokoa ja valmistautumaan loppiaisen kokeisiin, josko olisimme sinne sit valmiita menemään. Treenien kanssa olemme nyt painiskelleet erilaisissa tunnetiloissa, hakien sitä mahdollisimman positiivista tunnetilaa. Olen nyt pyrkinyt tekemään lyhyitä treenipätkiä ja Alli koko ajan hallinnassa. Pari viikkoa sitten olin aika umpiossa treenaamisen kanssa. Treenit menivät liian totiseksi puurtamiseksi ja Alli otti omia irtiottojaan karkailemalla ja saamalla omia hepuleitaan. Silloin ei äiskää kuunneltu, vaan juostiin melkein auton alle.. Huh! Mutta nyt yritän olla Allille se kiinnostavin ja ihana, vaikkakin vaatia Allilta sen mitä se osaa. Haasteita riittää.

Tänään Maxin ja Paakkelsin kanssa treenaamaan, laitan sit illalla kommenttia siitä miten meni.. Josko saisin kirjoiteltua tänne nyt ahkerammin, niin näkisi miten etenemme loppiaiskoitosta kohti.. ;) Eilen täyttelin jo koeilmoittautumista.. Hih!

1 kommentti:

  1. Join the club!

    Se on niin herkkää tuon tunnetilan kanssa... Ihan oikeasti! Itse olen tullut siihen tulokseen, että pari liikettä per treeni, lopetus onnistumiseen (ja siihen, että itse on iloinen OIKEASTI) niin avot.

    Joskus on treeneissä tuntunut siltä, että revin koiralta villapöksyt ja iteltä tukan... Siitä tietää, että ois pitänyt yksinkertaistaa.. Jos itsellä menee se fiilis, sitä on hankalampi korjata. Parempi siis pitäytyä yksinkertaisissa harjoituksissa ja ottaa pikkuhiljaa uutta. Kaikki ei varmaan allekirjoita, mutta se on mikä on itselle parhaiten toiminut. Jokainen tuntee oman koiran parhaiten :)

    Joko Teville on löytynyt jopi täältä päin? Oon ite yrittänyt katsoa, mutta en varmaan oo osannut. Muuttokuormaa oikeesti tännepäin! :)

    VastaaPoista