keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Hetken kestää.. hyvä mieli!

Jeeeeee!! Nyt on hyvä mieli! Ainakin tämän hetken.. :) Parin päivän ajan ollaan oltu ihan olkkaritreeneillä, loskakelin takia.. Tänään tein Allille seuraamista lyhyissä pätkissä ja käännöksiä. Hieman paremmin meni jo.. Lisäksi tein liikkeestä seisomaan jäännin - luoksetulon - liikkeestä maahan menon.. ikään kuin "koemaisena", tosin meijän olohuoneessa ei ollut tuomaria eikä liikkeenohjaajaa ja välimatkat oli miniatyyrikoossa, neliöistä johtuen.. ;) Mutta edes olohuonekokeena - se onnistui! :))) Kyllä voi ihminen olla vähästä onnellinen.. Lauantaina ajattelin mennä Musti&Mirri -areenalle treenailee, jos vaan sinne mahtuu ja kokeilla sen saman sitten oikeissa mittasuhteissa.. ;) Toivotaan Joulupukilta lottovoittoa ja isompia neliöitä olohuoneeseen (tai vaikka oma treenihalli kellariin tai "pihan perukoille"... ;)) Sylvinkin kanssa tein samoja juttuja, tosin Sylviä laiskotti aika lailla, eikä ois oikein viittiny pyllyään maasta nostaa.. Muuten kyllä tykkäsi. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla, Jenni! :)

    Tosiaan meille kans pentua kovasti odotetaan, odotusonnea hieman kaihertaa nyt tämä rakkaan vanhuksen pois meno :`( ikävä on suuri.
    Mutta uskon että tämä helpottaa kunhan tässä aikaa hieman kuluu, ja voin sitten täysin rinnoin nauttia uudesta pennusta.
    Pentua ei ole vielä varattu, eikä sen koomin kenneliä valittu. Minulla oli tarkoitus etsiä ihan puhas kultsikka,mutta ei näyttelytarkoitukseen. Timo on nyt hieman alkanut puhua, että jahka sattuu hyvä sekoitus kohdalle, niin otettais sellainen.En ihan vielä ole varmuudella asiaan suostunut, saas nähdä millaiseen pentuun päädytään :)

    Tulen teille sinne syventymään tammikuun alussa, ja pentu olisi tarkoitus ottaa sitten maaliskuun lopulla, taikka huhtikuun alussa. Sitten minulla on aikaa olla vauvan kanssa. Kovasti ihailen sinun touhuja Sylvin ja Allin kanssa, ja voi olla että muutaman kerran joudun turvautumaan sinun neuvoihisi pennun kanssa... :D Ihanaa että pidät blogia teidän touhu!ista

    VastaaPoista
  2. Loistava Alli! :) Niin sitä pittääki iloita onnistumisista. Kokemuksen syvä rintaääni sanoo, että maahanmenon ja seisomisen välissä kannattaa tehdä muita juttuja. Meiän pojilla menee muuten sekasin :)

    Tammikuu lähestyy huimaa vauhtia, alkaa pikkusen ihistämään tuon Pyrden kanssa... :O

    VastaaPoista