maanantai 21. marraskuuta 2011

Iltapäivätreenit

No, nyt on koeilmo lähteny!! Mikäköhän on jännityksen taso 6.1., kun nyt jo tuntuu, että ei hemmetti, mihinköhän pääni pistin.. Siellä on sitten taas "Team Double-L" ja lisäksi yksi muuten vaan töhö paikallaan olossa.. ;) Mikäs Pyrystä tulee, jos sen muuttaa "tupla-älläksi"?? No, sen jokainen voi itse mielessään muotoilla... Heh! :))

Iltapävällä kävimme Jennin, Karin, Maxin ja Pacon kans treenailemassa Musti&Mirri -Areenalla. Allilla seuraaminen oli jo mielestäni melko hyvää, pysähtyminen ja istuutuminen perusasentoon vaan välillä haussa.. Välillä tekee ongelmitta, välillä jää seisomaan. Mutta siinä on miullakin varmasti vielä treenaamista, etten pysähdy kuin seinään. Samoin kuin käännöksissä, kun annoin Allille ennakoivan "merkin", kontakti parani ja koira pysyi jo paremmin vierellä, eikä ottanut käännöksissä niin paljon etäisyyttä kuin aiemmin. Lisäksi otettiin liikkeestä seisomaan jääntiä, siinä ei olla hirveästi edistytty, mutta treenit jatkuu.. Paikallaan olossa edelleen maan haistelua ja kaverin vilkuilua.. Lonkalleen meinaa vaihtaa, mutta onneksi ei nyt noussut istumaan! Kaverien treenit tuntuivat menneen jälleen kerran paremmin kuin omani, ja Paakkelsihan olisi ihan valmis kokeisiin, niin loistavasti koiruus teki!

1 kommentti:

  1. Ihan mahtavaa, että ilmoitit! :) Tästä se homma lähtee, Pylly on kans mukana vaikkei se homma vielä olekaan kovin vakuuttavaa... Milloinkas sitä lähtisi muuten motivoituneena reenaamaan kokeisiin ellei silloin, kun koiran on jo ilmoittanut? :)

    Tsemppi, tsemppi päälle vain ympäri Itärajan, GF-Mafia jyrää!! ;)

    VastaaPoista