maanantai 30. tammikuuta 2012

Tokokoe Kuopio 28.1.2012

Tuomarina Mauri Pehkonen

Olimme lauantaina Allin kanssa tokokokeessa Kuopiossa. Vaikkakin valmistautuminen jäi hieman huonoksi pakkasten ja perjantain pitkän työpäivän takia, niin pisteet tuli kotiin siitä huolimatta! Kokeessa oli paljon semmoista, mihin en ole lainkaan tyytyväinen ja parannettavaa on paljon, mutta myös liikkeitä, mitkä menivät paremmin kuin edellisessä kokeessa. Tässäpä tulee erittely..

Luoksepäästävyys: 9 Alli tuli tuomaria vastaan, muttei hyppinyt yms.. Tuomarin milestä hieman liiankin innokas..

Paikalla makaaminen: 8 Allin vieressä oleva koira, kierähti selälleen pyörimään, nousi seisomaan ja lähti liikkeelle. Alli katseli koiran touhuja hieman levottomana, häntä heilui ja muutaman kerran Alli vinkuikin.. Pysyi kuitenkin paikkallaan, eikä noussut, vaikka koira tultiin kytkemään hihnaan. Tästä olen ylpeä.

Seuraaminen kytkettynä: 7 Noh, tähän suoritukseen ei voi olla sit tippaakaan tyytyväinen.. Pihalla seurasi hihnassakin nätisti, mutta kumma kyllä kun koekehään mennään, niin sitten on nokka maassa, eikä tietookaan oikeasta paikasta, kontaktista tai perusasennoista.. Onneksi hihnaseuraaminen on vaan alokasluokassa...

Seuraaminen taluttimetta: 8 Hieman paremmin kuin edellinen, parani loppua kohden.. :) Olisin itse voinut olla enemmän mukana ja antaa Allin tajuta käskyt ennen liikkeelle lähtöä ja palautettakin oisin voinut antaa, esim. katseen avulla..

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9 Aikalailla hyvä.

Luoksetulo: 8,5 Muuten hyvä, mutta Alli kävi lenkin miun takana ennen sivulletuloa, oiska siinäkin haistellut maata tai jotain..

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 Nyt pysähtyi paremmin kuin Pieksämäellä, taas meinasi edistää seuraamisessa, onneksi ei niin paljon kuin edellisessä kokeessa.

Estehyppy: 8 Nyt en kyllä yhtään tiedä mistä kahden pisteen vähennyt tuli. Alli hyppäsi kyllä hieman vinoon, mutta ei mielestäni muuta huomautettavaa..

Kokonaisvaikutus: 8 No, ympäristö oli Allin mielestä varsin kiinnostava, hajuja oli paljon ja nokka oli usein maassa.. Jouduin välillä huomauttamaan Allille, että ollaan kokeessa...

Kaikenkaikkiaan melko hyvin häiriöiden runsauteen nähden. Halli oli melko pieni ja kanttiini oli laitettu aivan kehänauhojen ulkopuolelle. Katsojia kehänauhan toisella puolella oli runsaasti ja ovi kävi, kun ihmiset ramppasivat ulos ja sisälle. Pitää vaan ruveta treeneissäkin lisämään häiriötä...

2 kommenttia:

  1. Hyvä te! Siellä ruohokentässä oli sellaiset aromit, että ei paremmista väliä. Hyvää Allin päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alli Kiittää ja niiaa.. ;) Rustoluut maistuivat tytöille, mutta mahat menivät sekaisin.. ;) Nyt sit herkutellaan raejuustolla, kun massut alkaa olla taas entisellään..

      Poista