lauantai 7. tammikuuta 2012

Toko-koe Pieksämäki 6.1. 2012

Tuomarina Mauri Pehkonen

Allin elämänsä ensimmäinen virallinen toko-koe... Minnuu jännitti niin, etten pystyny blogiakaan päivittämään kuukauteen... Onneksi sattui tämä viikko olemaan lomaa, joten pääsimme korkeanpaikan leirille Puntarikoskelle Helin ja Tiian valmennukseen. Ei ollut turhaa työtä, sillä Alli bloggasi hienosti ykköstuloksen, 166p.!!! Erityisen ylpeä olen paikkamakuun onnistumisesta.. ;) Tässä tulee erittely..

Luoksepäästävyys: 10p. Alli meni tuomaria vastaan, mutta oli oma iloinen itsensä.. :)

Paikkamakuu: 10p. !! Hieman nuuhki maata, muten hyvin paikallaan..

Seuraaminen kytkettynä: 8p. Tätä hieman jännitin, välillä kontakti kadoksissa, mutta aika lailla vierellä kuitenkin pysyi..

Seuraaminen taluttimetta: 8p. Omasta mielestäni meni paremmin kuin kytkettynä, mutta samat pisteet..

Maahan meno seuraamisen yhteydessä: 10p. Nappiin meni. :)

Luoksetulo: 7p. Alli ei ollut pysynyt oikein istumassa, kun kävelin siitä pois päin, vaan oli tehnyt omia "koreografioitaan", mm. noussut seisomaan ja kait käynyt makuullakin. Kun käännyin Allia päin, niin se oli kuin ei ois mitään tapahtunutkaan... ?? Luoksetulo itsessään hyvä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 5p. Seuraamisessa edisti aika runsaasti, josta pisteiden vähennys. Seisomaan pysähtyminen hyvä.

Estehyppy: 9p. Hyppäsi aika vinoon, muuten ok.

Kokonaisvaikutus: 9p. Tuomarin sanoja mukaillen: "Koira on iloinen ja on kuin oisi lentoon lähdössä, mikä hyvä tässä vaiheessa..."

Hienosti meni myös muilla, Heli ja Lilli hienosti ALO1, 171p., Pyry ALO2, 148p. Kaikilla töhöillä oli siis ensimmäinen tokokoe, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tuloksiin!! Tästä on hyvä jatkaa.. :)

1 kommentti: