maanantai 23. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen

Pääsiäisviikko oli meillä lomaa, joten Allillakin oli oikein treeniviikko. Tiistaina lähdimme Joensuuhun ja siellä Alli saikin jo tiistai-iltana juosta muiden Goldfellow-töhöjen kanssa moottorikelkan perässä. Tavoitteena oli saada ylimääräisiä höyryjä pois lauantain toko-koetta ajatellen.. Keskiviikko oli Allille lepopäivä, vain pienet tokoilut omassa pihassa. Torstaina oli luvassa mökkeilyä, moottorikelkkailua ja leikkimistä töhöjen kanssa. :) Vaikkei torstaina mitään erityistä treeniä ollutkaan, niin neiti oli jo illalla niin väsynyt, että nukkui jo autossa. Perjantaina teimme vielä dami-treeniä ja tokoilua kavereiden kanssa. Perjantaina rupesi varmaan jo hiukka väsymys näkymään, toikoilut menivät aikamoiseksi haahuiluksi, paikkamakuu sentään onnistui.

Lauantaina oli sitten tokokoe Mikkelissä.. Lähdimme jo varhain ajelemaan kohti Mikkeliä, herätys oli jo 3.30.. Koe alkoi hyvin, luoksepäästävyys 10p., paikkamakuu 10p... Mutta sitten muu koe menikin ihan päin.. Hihnassa seuraaminen meni nollille, kun Alli pääsi käännöksessä luikahtamaan kehästä ulos. Hihna oli minulla tietenkin löysällä, joten kun kulma oli auki ja siellä seisoi ihmisiä seuraamassa ja kulmassa lisäksi kanttiini, niin Allihan päätti hilipasta ihmisten luo. Muutenkin seuraaminen oli ala-arvoista.. :( Kokeessa kaikenkaikkiaan Alli oli hieman hukassa ja aisti varmaan miun kireyden hihnassa seuraamisen jälkeen, kun liike meni nollille.. Loppujen lopuksi pisteitä jäi kokoon 143p., eli 2. tuloksen verran.

Sunnuntain pidimme lepopäivänä, sen verran otti tuo lauantain koe päähän. Maanantaille olikin sitten taas aktiviteettia tiedossa, isommalla porukalla treenailimme Allin kasvattajan luona tokoa ja taipparia. Tokossa teimme tällä kertaa perusjuttuja, hieman oli häiriötä ja hyvin onnistui. Taipparitreenissä jajtus nimenomaan oli saada häiriötä Allille. Olimme suolla ja sinne oli ajettu moottorikelkalla "linjoja" ja variksia oli kylvetty ympäriinsä, ikäänkuin hakuruutuun. Varikset olivat kuitenkin moottorikelkan uralla tai aivan siinä vieressä lumenpaljouden takia. Allilla oli taas virtaa vaikka muille jakaa, varsinkin kun joutui hieman odottamaan vuoroansa. "Tuomarin" kättelynkin aikana se hötkysi ja vinkui jo varisten perään. Itse haku onnistui kuitenkin hyvin, eikä porukka tuntunut Allia häiritsevän. Palautukset onnistuivat hyvin, vaikkakin aika nopeasti se vaakku suusta tippuu, kun miun luokse pääsee.. Kyllä uni maistui tytöille kun viimein maanantai-iltana pääsimme kotiin.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti