perjantai 20. heinäkuuta 2012

... ja koirahan vie!

Alli kävi viime sunnuntaina Virroilla Golden Ringin vepe-kokeessa, josta ei tulosta. Mm. vienti epäonnistui, ja vieressä oleva laituri veti puoleensa.. Tänään kuitenkin paremmin.. ;)

Vesipelastus, iltakoe, Kontiolahti
Tuomari Sari Ruponen, venetuomari Heli Ronkainen

Uinti: 25p.: Aurinko häikäisi pahasti,en nähnyt Allista kuin varjon mutta porttien väliin tuli!


Esineen vienti: 25p. Tätä jännitin eniten. Keskiviikon treeneissä samme kuitenkin onnistumaan liikkeen hyvin ja samoilla metodeilla lähdimme kokeeseen. Ei mitään hetsausta, vaan rauhallinen käytös ohjaajilta ja napakka käsky. Alli lähti hyvin, eikä tiputtanut patukkaa. Hieman oli vielä kierroksilla rannassa, vinkui ja haukkui.. Ja se vei!!! Tuntui että olin jo voirttanut koko kokeen, kun sain viennin onnistumaan!

Veneen nouto: 25p. Tässä ei haitannut, vaikka oli vähän kierroksia. Vene oli jo lähtenyt rannasta, kun onneksi apuohjaaja Heli huomasi, että rannasta lähti uimaan saukko. Keskeytimme kokeen hetkeksi, otin Allin hihnaan ja kun saukko oli mennyt menojaan, aloitimme alusta. Lähti reippaasti ja toi veneen tolppien väliin. :)

Hukkuvan pelastaminen: 25p. Hukkuva tuli hienosti tolppien väliin. Parilla käskyllä vahvistin rantaan tuloa. Hieno tyttö. ;)

Yhteensä 100p. ALO1 ja luokkavoitto!! Tänään kaikki meni nappiin! Tunnelma oli hienoa ja tuloksia tuli. On aina ilo kilpailla siellä, missä kaikki kannustavat toisiaan! Erityiskiitos apuohjaaja Helille, kannustusjoukoille ja keskiviikon treenikavereille! Upeeta, Mahtavaa!!!!!

2 kommenttia:

  1. Kiva, kun piipahdit "meillä" kylässä. Hieno blogi teilläkin. Mistähän mekin löydettäisiin aikaa vesipelastukselle, kun se näyttää niin kivalta lajilta. Onnea vielä tätäkin kautta hienoista tuloksista!

    VastaaPoista
  2. Onnea hienosta suorituksesta!!

    VastaaPoista