lauantai 17. maaliskuuta 2012

Toko Varkaus 17.3. 2012

Tuomari Katja Rautiainen

No, ei sitten mennyt niin kuin Strömsössä... Varmaan sit liian hyvillä fiilikseillä lähettiin liikenteeseen.. Mikä lie ajatuskatko tullut ohjaajalle ja koiralle, sillä liikkeestä maahan meno meni nollille.. Muutoin oiskin varmasti oltu ykkösessä kiinni. Kokonaispisteet 156 ja ALO2. :(

Luoksepäästävyys: 9 Kerrankin Alli ei lähtenyt tulemaan tuomaria vastaan, mutta hyöri ja pyöri siinä tuomarin luona sit sen verran, että siitä pisteen vähennys.

Paikkamakuu: 9,5 Hieman haisteli ja miun mennessä Allin luokse käänti vähän lonkkaa..

Seuraaminen kytkettynä: 8,5 Miun mielestä hyvää seuraamista Allilta, varsinkin hihnassa! Meinaa edelleen edistää ja käännökset hieman heikko kohta..

Seuraaminen taluttimetta: 8 Oisko irronnut käännöksissä hieman enemmän kuin edellisessä liikkeessä.. Kontakti pääasiassa hyvä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0 Ensimmäisestä käskystä jäi seisomaan ja toisen käskyn annettuani meni maahan. Seuraaminen oli huonoa ja Alli seurasi jäljessä ja oli jotenkin "pihalla".. Tuomarin mielestä kaksoiskäsky tuli liian myöhään, kun koirakin oli jo jäljessä..?!

Luoksetulo: 9,5 Ööö? Nyt en ihan muista mistä puolen pisteen vähennys..

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8 Jäi seisomaan käskystä, mutta oisko hieman liikutellut tassujaan. Pysäytys ois saanu olla napakampi..

Estehyppy: 8 Jäi hypyn jälkeen seisomaan, mutta liikkui hieman vinoon, miun mennessä Allin viereeen.

Kokonaisvaikutus 9


Kyllä ottaa vieläkin päähän, pitää vielä jankata alokasluokan liikkeitä. Muuten oon Allin työskentelyyn tyytyväinen, omaani en niinkään.. Olisi pitäny kertoo Allille selvemmin, mikä liike seuraavaksi.. Mut eipä auta jossittelu. Onneksi hyvä seura ja Pentikin tehtaanmyymällä lievensivät korvennusta.. Helin Lilja nappasi hienosti ykköstuloksen ja sijoitus luokan kakkoseksi! Pyryllä ja Jonillakaan ei menyt ihan putkeen, tuloksena ALO2.

1 kommentti:

  1. Tevin meetvursti pelasti tämän illan! Kato kyllä se tästä, ensi kokeessa sitten TK1 x 2 eiks jee? :)

    VastaaPoista