keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Pienet aamupäiväreenit

Tänä aamuna aloitettiin päivä mukavasti toko-treenailulla. Oltiin sovittu Jennin kans, et nähdään Hukka-hallilla jo klo 9. Nyt kun saimme hallille avaimet ja voimme käydä siellä treenaamassa aina kun siellä on vaan kenttä vapaana, niin päätin ottaa myös Sylvin mukaan. Sylvi olikin ollut jo pari päivää tekemistä vailla ja tyrkyttänyt iskälle iltaisin kaiken maailman leluja piilotettavaksi. Otin ensiksi Sylvin autosta ja neiti oli kyllä into pinkeenä päästessään touhuamaan. Ohjelmassa oli lähinnä sivulle tuloa ja oikean paikan hiontaa. Maahan meno onnistui hyvin ja otimmepa hyppyäkin pitkästä aikaa. Se vaatikin hieman harjoitusta ja onnistui hyvin lautasta apuna käyttäen. Vajaan puolen tunnin treenin jälkeen palkkasin Sylvin pienellä agility-iloittelulla... Sylvi pääsi ylläriksi viereiselle kentälle juoksemaan agilityesteitä! Siitä onkin varmaan kolmisen vuotta, kun agia ollaan viimeksi kokeiltu. Sylvihän kävi aikoinaan muutaman agilitykurssin ja oppi esteet. Emännän huono motoriikka ja laiskuus lajia kohtaan ei vaan viennyt suurille kisakentille.. ;) Sylvi arasteli alkuun puomia, mutta jo toisella kerralla se juoksi esteet läpi kuin vanha tekijä! A-este ja putki taisivat olla edelleen ne lempparit. :) Voi sitä ilon ja riemun päivää.. kyllä oli Sylvi mielissään kaikesta touhuamisesta!

Allin kanssa treenailimme edelleen maahan menoa, tavoitteena saada se nopeammaksi. Nyt sujuikin jo huomattavasti paremmin. Seuraaminen on aika ok ja hioimme hieman oikeaa paikkaa sivulla, etenkin käännöksissä. Pienen tokoilun lisäksi teimme dami-treeniä, haetuttamalla dameja oikealta ja vasemmalta. Hienosti meni! Damin suussa pitämistä ja kanto-otetta täytyy vaan treenata edelleen...

Kivat treenit kyllä saivat mukavasti päivän käyntiin, toivottavasti päivä jatkuisikin yhtä mukavasti, vaikka töihin tästä joutuukin lähtemään. Huomenna Ponderan toko-kurssille.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti